FC Slovan Liberec | Béčko v neděli přivítá rezervu Mladé Boleslavi
Menu Další Zavřít Zavřít
29.09.2023

Béčko v neděli přivítá rezervu Mladé Boleslavi

Redakce
Liberec – Naposledy remíza v derby, teď přichází další pikantní duel. Béčko přivítá v neděli rezervu Mladé Boleslavi, které působí ve středu tabulky skupiny B ČFL. Duel na Městském stadionu začíná v 10:15, přijďte Slovan podpořit!

Naše mužstvo vybojovalo v úvodních devíti kolech šest bodů. Zatím svoji jedinou výhru bralo proti Přepeřím, během posledních čtyř kol zároveň hned třikrát remizovalo s Pardubicemi B, Živanicemi a rezervou Jablonce. Po přestřelce naopak podlehlo Baníku Most-Souš 2:3.

Slovanu tak zatím patří 13. příčka se ztrátou dvou bodů na desáté místo. Naopak na poslední Teplice B mají modrobílí čtyři body. Stoprocentní jsou stále Zápy, které figurují na samotném vrcholu tabulky.

„Bod z utkání bereme. I když si myslím, že první půle skončila na šance tak 5:2 pro nás a začátek druhé půle jsme otevřeli neproměněným samostatným nájezdem. Místo vedení jsme zanedlouho inkasovali branku na 1:2. Na druhou stranu Jablonec mohl v závěru odskočit do vedení o dvě branky a bylo by po zápase. Jsem spokojený s tím, jak jsme se v zápase prezentovali. Škoda jen, že výkon neumíme zhodnotit za tři body,” hodnotil poslední utkání proti Jablonci B trenér Jakub Harant.

Nejlepší střelci B-týmu

Olaf Kok – 3
Jan Málek, Matyáš Bartoš, Jindřich Machotka, Jakub Winkler, Tadeáš Šolc, Tomáš Polyák, Filip Horský, Ondřej Lehoczki – všichni 1

FK Mladá Boleslav B – Střed tabulky i poslední výhra 3:0

Středočeši zatím střídají vítězství s porážkami. Do soutěže vstoupili prohrou se Zápy, pak porazili Ústí nad Labem, aby následně podlehli pardubické rezervě. Naposledy Mladá Boleslav přehrála Hradec Králové B jednoznačně 3:0.

Celkem Středočeši vybojovali 10 bodů a patří jim devátá příčka tabulky. Na kontě mají tři výhry, jednu remízu a čtyři porážky. V jejich kádru působí hráči se zkušenostmi z nejvyšší soutěže, naposledy proti Hradci skórovali například Tomáš Ladra, Antonín Vaníček a David Šimek, všichni letos zasáhli do FORTUNA:LIGY.

Duel 9. kola ČFL začne v neděli už od 10:15 na Městském stadionu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Naše pekárna
Mediální partneři
rtm plus Beat radio