FC Slovan Liberec | Další šance na zlomení série, Béčko přivítá v neděli Pardubice
Menu Další Zavřít Zavřít
08.10.2021

Další šance na zlomení série, Béčko přivítá v neděli Pardubice

Redakce
Liberec – Temná série pokračuje. Rezervě Slovanu se nepodařilo vyhrát už osm utkání, stále tak okupuje poslední příčku tabulky skupiny B ČFL. Teď přichází další šance na prolomení střelecké smůly, Slovan v neděli od 10:30 přivítá na Městském stadionu B-tým Pardubic.

Prohra v Zápasech i čtyři z pěti zápasů bez branky

Scénář se opakuje, rytmus zůstává beze změny. Slovan v utkáních soupeře přehrává, tlačí se do šancí, ale zakončení schází přesnost i zkušenost. Špatnou střeleckou mušku podpořila také psychická stránka, naše mužstvo vstřelilo za posledních pět kol pouze jednu branku.

Po třech remízách s Duklou, Živanicemi a Ústím nad Orlicí Slovan padl v Zápech. Zdatnému domácímu mužstvu podlehl 0:2. Za domácí skóroval Patrik Kavalýr a Jiří Duben, který proměnil nařízenou penaltu po ruce uvnitř pokutového území.

Ačkoliv mladíci dřou na plné obrátky, nepříjemnou šňůru se mu prolomit nedaří. Další šance přijde v neděli 10. října od 10:30 proti Pardubicím. Východočeši jsou v tabulce na pátém místě a z posledních pěti utkání prohráli jediné, jak se již ovšem několikrát v minulosti potvrdilo, soutěž je nevyzpytatelná.

Střelec Huf i nejhorší ofenziva

Pardubičtí naposledy přejeli Velvary a to jednoznačně 5:0, předtím naopak padli v souboji s Teplicemi 1:3. Nejlepším střelcem jejich rezervy je David Huf, kterého fanoušci mohou znát i z nejvyšší fotbalové soutěže. V sezoně se trefil za béčko už šestkrát. Naopak Slovan má vůbec nejhorší ofenzivu třetí ligy. Dosud nasázel jen sedm branek, dvanáct jich naopak inkasoval, což je naopak druhý nejlepší počin v lize.

„Jak to bývá od začátku sezony, opět jsme se těžce prosazovali. Je to tristní, smutné a frustrující, ale bohužel jsme nedokázali ani tentokrát vytěžit vítězství,“ shrnul po posledním domácím zápase kouč Petr Myslivec. Jeho svěřenci udělají pro ukončení negativní bilance maximum. Přijďte je na Městský stadion podpořit, potřebují to víc, než kdy jindy. Vstup do areálu je zdarma, ale stále platí povinnost prokázání bezinfekčnosti, obdobně jako při prvoligových zápasech.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ITADECO Hennlich
Mediální partneři
Hitrádio Contact Český rozhlas Liberec