FC Slovan Liberec | Fotbalistky Slovanu se představí v sobotu v Hrádku nad Nisou proti Pardubicím
Menu Další Zavřít Zavřít
31.08.2023

Fotbalistky Slovanu se představí v sobotu v Hrádku nad Nisou proti Pardubicím

Šimon Knopp
Liberec - Liberecké fotbalistky čeká v sobotu třetí kolo nejvyšší soutěže žen, ve kterém se představí proti Pardubicím. Utkání se bude hrát v sobotu od 15:30 hodin na hřišti v Hrádku nad Nisou.

FK Pardubice

Svěřenkyně Kamila Kozáka hráli ještě v minulé sezoně druhou ligu, ovšem díky dobrým výkonům se jim povedlo postoupit zpátky do nejvyšší soutěže. Ve Skupině o postup se utkaly s Hradcem Králové, Spartou Praha B a Líšní. Celkem získaly Pardubice 45 bodů a se sedmi bodovým náskokem si zajistily první příčku, a to navíc se skvělým skóre 68:21.

Přesto se ukazuje, že první liga nebude pro Pardubice nic jednoduchého. Ve dvou odehraných kolech zatím nezískaly ani bod. Nejprve nestačily na Plzeň, se kterou prohrály 1:6. A v posledním kole podlehly v domácím prostředí i Slovácku, a to 0:5.

Ani pohled na vzájemnou bilanci proti Slovanu nevěstí pro hráčky z Pardubického kraje nic pozitivního. V posledních dvou duelech (v sezoně 2021/22) ve Skupině o udržení prohrály Pardubice oba duely se skóre 0:10.

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec - ženy dne Čtvrtek 31. srpna 2023

FC Slovan Liberec

Fotbalistky Slovanu vstoupily do nové sezony porážkou, když v domácím prostředí nestačily na Spartu a prohrály po dramatickém závěru 3:4. Ovšem chuť si spravily v minulém kole na hřišti Lokomotivy Brno. Svého soupeře dokázaly jasně přehrát a nakonec i zvítězit 5:0. Dvakrát se trefila i Kim Dinh Thanhová, která má na kontě již tři branky. O jednu trefu méně má Radka Hlouchová, jež v minulé sezoně oblékala dres Dukly.

Aktualizovaný rozpis ligových zápasů našeho ženského týmu najdete v sekci
Ženy / A-Tým / Zápasy. Když v horním menu této sekce kliknete na položku Tým, dostanete se i k týmové soupisce.

Pokud nechcete přijít o utkání žen proti Pardubicím, přijďte je podpořit na hřiště v Hrádku nad Nisou v sobotu od 15:30 hodin!

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Fintex Ferona
Mediální partneři
rtm plus Liberecká drbna