FC Slovan Liberec | Imad Rondić po Hradci: Byl to asi můj nejhezčí gól
Menu Další Zavřít Zavřít
06.11.2022

Imad Rondić po Hradci: Byl to asi můj nejhezčí gól

Martin Soukup
Liberec - Imad Rondić nastoupil do zápasu jako střídající hráč a pojistil liberecké vedení krásnými nůžkami. Na pozápasové tiskové konferenci se rozpovídal o své výstavní brance i o historickém milníku klubu. “Byl to pro nás důležitý zápas,” uvědomuje si bosenský útočník.

Jak hodnotíš dnešní utkání?

Pro nás to byl důležitý zápas. Potřebovali jsme vyhrát, což se nám podařilo. Do utkání jsme vstoupili dobře, dali jsme gól, a poté byla pasáž, kde to bylo dost vyrovnané, hrálo se na obě strany. Myslím si, že tím druhým gólem jsme rozhodli zápas, a že jsme zaslouženě vyhráli.

Byl to tvůj nejhezčí gól?

Ano, můžu říct, že byl nejlepší (úsměv).

Věděl jsi od první chvíle, že budeš hrát nůžkami?

Ano, protože jsem si to často po tréninku cvičil s Markem Čechem. Většinou mi to vždy kopnul na nůžky a já zakončoval. Myslím si, že mi to šlo. V zápase jsem na takový míč čekal dlouho a dnes to přišlo.

Jak moc důležité vítězství to pro vás bylo, protože ve středu tabulky to je dost vyrovnané...

Jak jsem říkal, byl to pro nás důležitý zápas, velmi důležité tři body. Myslím si, že poslední dobou se nám moc nedařilo a dnes jsme to potřebovali zlomit.

Jak se ti dnes hrálo, když jsi naskočil do rozjetého zápasu?

Vždy když jdu na hřiště z lavičky, tak se musím pořádně rozběhat a není to lehké, když vstoupíte do takového zápasu, kde to je nahoru, dolů. Myslím si, že postupem času jsem se dostal do zápasu a po tom gólu to samozřejmě bylo lehčí.

Překvapilo tě, kolik jsi dostal prostoru před tvým gólem?

Můžu říct, že ano. Pamatuji asi pět minut před brankou, když jsem šel do vápna, tak obránce Kodeš vůbec nekoukal na míč, držel mě tam rukama a nenechal mě hrát. Docela mě to překvapilo, protože Hradec hraje dost soubojově.

Na gól ti nahrával Mick van Buren. Jak je důležitý pro současný Liberec?

Mick přišel jako velká posila, což na hřišti ukázal. Dnes nám hodně pomohl. Známe se už ze Slavie asi čtyři nebo pět let. Mick dává góly, lepí mu to. Doufám, že v tom bude pokračovat, protože si to zaslouží.

Byl to 1200. gól Liberce v první lize. Znamená to něco pro tebe?

Jsem rád, že to byl zrovna tak pěkný gól (úsměv). To číslo je skvělé.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Železářství Letná SMC
Mediální partneři
rtm plus Beat radio