FC Slovan Liberec | Kondiční trenér Pavel Čvančara odchází ze Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
02.02.2024

Kondiční trenér Pavel Čvančara odchází ze Slovanu

Redakce
Liberec - Po soustředění v Turecku končí své působení u našeho A-týmu kondiční trenér Pavel Čvančara. Spolu s trenérem Jaroslavem Šilhavým, s nímž dříve působil u české reprezentace, míří do Ománu.

Pavel Čvančara zastával roli kondičního trenéra ve Slovanu od podzimu 2021, kdy ho do Liberce přivedl trenér Luboš Kozel. Zároveň do loňského listopadu působil u české reprezentace v realizačním týmu Jaroslava Šilhavého. Právě s ním teď zamíří za novým angažmá u reprezentace Ománu.

Pavlovi děkujeme za odvedené služby a přejeme mu hodně štěstí v další kariéře.

„Chtěl bych se touto formou rozloučit se všemi fanoušky a příznivci libereckého fotbalu. Přijal jsem dalekou výzvu a chtěl bych vám moc poděkovat za vše a vedení klubu pak za vstřícná jednání při předčasném rozvázání kontraktu. Dále děkuji také zaměstnancům Slovanu za skvělou spolupráci, hráčům, realizačnímu týmu a zejména trenérovi Luboši Kozlovi, který si mě do Liberce objevil. Jsem vděčný za spolupráci, kterou jsme 2,5 roku měli. Budu samozřejmě dál Slovan sledovat a věřím, že jarní část roku 2024 dopadne dle očekávání a s co nejlepšími výsledky. Ještě jednou mockrát díky za vše," vzkázal Pavel Čvančara při svém loučení.

Nový kondiční trenér A-týmu bude představen v nejbližších dnech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
La Piazza Ermeg
Mediální partneři
Hitrádio Contact rtm plus
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B