FC Slovan Liberec | Los MOL Cupu: Slovan čeká dlouhá cesta do Zlína
Menu Další Zavřít Zavřít
08.12.2023

Los MOL Cupu: Slovan čeká dlouhá cesta do Zlína

Tomáš Honzejk
Liberec - Krátce po páteční desáté hodině jsme se dozvěděli čtvrtfinálové dvojice letošního ročníku MOL Cupu. Mezi poslední osmičkou se nachází také náš tým, který byl vytažen jako poslední a jeho soupeřem bude domácí FC Zlín.

Kdo bude chtít zvednout nad hlavu druhou nejprestižnější fotbalovou trofej v České republice, musí na jaře vyhrát ještě tři pohárové zápasy. Prvního ze tří eventuálních soupeřů se kluby dozvěděly v pátek dopoledne. Los za účasti ambasadora soutěže Jana Kollera odvysílala od 10:00 v přímém přenosu stanice ČT sport.

Slovan vytažen jako poslední

Kromě našeho mužstva byly v osudí také SFC Opava, FK Jablonec, FC Viktoria Plzeň, FC Zlín, AC Sparta Praha, FK Dukla Praha a SK Slavia Praha. Při losu čtvrtfinále nejsou týmy rozdělené na nasazené a nenasazené – všechny tedy byly v jednom osudí. Organizátorem utkání je vždy prvně vylosované mužstvo bez ohledu na úroveň soutěže. Pojďme se podívat, kdo na koho narazí.

Čtvrtfinálové dvojice

SFC Opava - FK Dukla Praha

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha

FK Jablonec - FC Viktoria Plzeň

FC Zlín - FC Slovan Liberec

Úřední termín čtvrtfinále MOL Cupu byl stanoven na středu 28. února 2024. Přesné datum a hodinu výkopu oznámíme později.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ricoh Niosport
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Liberecká drbna
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B