FC Slovan Liberec | Organizační informace k domácímu utkání proti Hradci Králové
Menu Další Zavřít Zavřít
30.11.2021

Organizační informace k domácímu utkání proti Hradci Králové

Klub
Liberec - V sobotu 4. prosince od 15:00 čeká fotbalisty Slovanu na stadionu U Nisy zápas 17. kola FORTUNA:LIGY proti týmu FC Hradec Králové. Vzhledem ke zpřísnění vládních opatření a novému protokolu Ligové fotbalové asociace bude kapacita omezena na 1000 osob a přednost budou mít držitelé permanentních vstupenek s dokončeným očkováním nebo do 180 dnů od prodělání onemocnění covid-19.

Permanentky

Pro držitele permanentních vstupenek, kteří splňují aktuální podmínky prokazování bezinfekčnosti (viz níže), se nic nemění. Vzhledem ke zkušenosti z minulých zápasů máme ověřené, že při současných pravidlech bude kapacita pro všechny permanentkáře dostačující. Platí to i pro nově zakoupené "poloviční" permanenentky, které jsou právě v prodeji. Více se dočtete v tomto článku.

Permanentky se slevou

Vstupenky

Budeme rádi, když držitelé permanentek, kteří na utkání nebudou moct dorazit, pošlou e-mail s umístěním své permanentky (tribuna, sektor, řada, místo) na mail fanousci@fcslovanliberec.cz. Díky tomu pak případně v den utkání budeme moct uvolnit do prodeje omezený počet vstupenek. Prodej by pak probíhal před utkáním pouze na hlavní pokladně stadionu s tím, že by každý permanentkář mohl přikoupit jednu vstupenku pro svého rodinného příslušníka či kamaráda, ale jen do vyprodání povolené kapacity.

Hostující fanoušci

Vstupenky pro hostující fanoušky vzhledem k omezené kapacitě a novému protokolu LFA v prodeji nebudou, a to ani v den utkání!

Výdej kalendářů

Od začátku prosince budou v prodeji už i nástěnné a stolní kalendáře na rok 2022. Permanentkáři dostanou vybraný kalendář zdarma po odevzdání poukazu, který obdrželi při nákupu permanentky (při online nákupu jim přišel voucher jako příloha mailu). Výdej kalendářů bude probíhat od domácího zápasu proti Hradci Králové (v tento den pouze na hlavní pokladně!) až do konce roku 2021 na stadionu U Nisy, mimo dny zápasů ve Fanshopu i na recepci stadionu, která je otevřená celodenně.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea 1. jizerskohorská stavební
Mediální partneři
Liberecká drbna Náš region