FC Slovan Liberec | Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem proti Slavii!
Menu Další Zavřít Zavřít
03.10.2023

Přijďte si užít fanzonu pro celou rodinu před zápasem proti Slavii!

marketing
Liberec - Už v neděli budeme na stadionu U Nisy hostit vicemistry ze Slavie Praha. Celé ligové kolo se navíc ponese v duchu tradiční akce s názvem Víkend otců. Kromě prestižní fotbalové bitvy se (nejen) otcové se syny mohou stadionu U Nisy těšit i na velkou předzápasovou fanzonu, která se otevře už dvě hodiny před výkopem, tedy od 16h. Děkujeme za podporu hlavním partnerům fanzony, kterými jsou McDonald’s Liberec, Pivovar Svijany a AUTO KP PLUS. Aktivity pro děti podpořily i Centrum Babylon, Kitl, iQLANDIA a Mocca. Hlavním partnerem poločasové soutěže je sázková kancelář Tipsport.
Online prodej vstupenek

Dětské atrakce od McDonald’s

Díky rozšířené spolupráci s libereckými pobočkami McDonald’s můžeme dětským návštěvníkům ve fanzoně na umělé trávě opět nabídnout skákací hrad, ale i další herní a fotbalové atrakce, které si mohli užít už při zářijovém zápase proti Spartě. Děti, které se zúčastní dovednostních soutěží, se mohou těšit i na drobné ceny od společností Centrum Babylon, Kitl, iQLANDIA a Mocca.
McDonald´s pro děti

Malování na tváře

Při minulém utkání proti Teplicím to bohužel nedopadlo, za což se ještě jednou omlouváme, ale tentokrát dětmi žádané malování na tváře nebude chybět. Cena bude závislá na velikosti a složitosti motivu.

Soutěž s Pivovarem Svijany

Naši dospělí fanoušci mohou opět zkusit své fotbalové umění v soutěži s naším partnerským Pivovarem Svijany, který pro výherce věnoval pětilitrové soudky piva. Stačí aspoň jednou ze dvou pokusů ze značky pokutového kopu trefit soudek zavěšený v brance. Pro prvních sto soutěžících, kteří nezískají jednu z výher, bude jako cena útěchy zdarma jedno speciální točené pivo ve stánku Pivovaru Svijany, který bude stát před recepcí.

Pivovar Svijany pro dospělé

AUTO KP PLUS

Součástí fanzony na umělé trávě bude i výstava nových vozů z nabídky jednoho z našich hlavních partnerů AUTO KP PLUS.

AUTO KP PLUS

Stánky s občerstvením

Ve fanzoně nebudou chybět ani stánky s občerstvením, ve kterých se kromě tradičního piva a klobásy můžete tentokrát těšit také na rozšířenou nabídku, třeba na langoše nebo waffle.

Autogramiáda

Chcete získat nové plakáty s podpisy našich fotbalistů? Ve stánku Pivovaru Svijany budete mít možnost při předzápasové autogramiádě vybraných hráčů. Jejich jména ještě upřesníme.

Soutěž s Tipsportem

Fanzóna bude otevřená od 16 hodin a program bude končit v 17:30, a to proto, abyste byli včas na svých místech a těsně před zápasem se u vchodů netvořily dlouhé fronty! Ale máme pro vás ještě jeden dobrý důvod - na konci hráčské rozcvičky bude maskot Slovánek vhazovat na tribuny balíčky s cenami od Tipsportu a dalších partnerů naší poločasové soutěže. Tři z vás budou mít navíc v balíčku pozvánku na poločasovou soutěž o sázenky v hodnotě až 10 000 Kč a další věcné ceny.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Libea KB Design
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec eFotbal