FC Slovan Liberec | Prvním soupeřem Slovanu během zimní přípravy bude Chrudim
Menu Další Zavřít Zavřít
07.01.2022

Prvním soupeřem Slovanu během zimní přípravy bude Chrudim

Šimon Knopp
Liberec - Hráči Slovanu se v novém roce hlásili na prvním tréninku již 3. ledna. A nyní se budou moci představit v sobotu 8.1. i v prvním přípravném zápase zimní přípravy. Soupeřem jim bude druholigová Chrudim. Hrát se bude na umělé trávě Sokola Doubí od 11 hodin. Vstup na zápas bude zdarma, nicméně platí stejná pravidla při prokazování bezinfekčnosti jako u ligových zápasů.

V případě, že nebudete moci sledovat utkání přímo na stadionu v Doubí, bude k dispozici stream:

MFK Chrudim

Celek z Pardubického kraje hrající druhou českou nejvyšší ligovou soutěž nezažívá nejpovedenější sezónu. V tabulce se krčí na předposledním, patnáctém, místě. Přičemž má stejně bodů (10) jako poslední Viktoria Žižkov, ovšem má ještě zápas k dobru. Chrudimským se povedlo v této sezóně pouze 2x zvítězit, 4x remizovat a v devíti duelech prohráli. Obrana Chrudimi inkasovala 26 branek, což v porovnání s celky z nižších pater tabulky není nikterak strašné. Horší je to s ofenzivní prací týmu, která je se 13 brankami nejhorší v lize (stejně je na tom i Jihlava či právě Žižkov).

Slovan se s Chrudimí utkal v posledních letech hned třikrát. Naposledy během reprezentační pauzy v říjnu, tehdy se obě mužstva rozešla nerozhodně remízou 0:0. Ve dvou předešlých zápasech se ale z výher radoval Slovan, 2:1 a 5:2.

Pokud budete chtít fandit libereckým svěřencům naživo, vstup do areálu Sokola Doubí bude zdarma. Nicméně pro vpuštění na stadion je třeba dodržovat stejná pravidla při prokazování bezinfekčnosti jako při ligových zápasech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea Mattoni
Mediální partneři
eFotbal Rengl