FC Slovan Liberec | Slovan čeká druhé kolo MOL Cupu, proti Zbuzanům nakonec U Nisy
Menu Další Zavřít Zavřít
23.08.2021

Slovan čeká druhé kolo MOL Cupu, proti Zbuzanům nakonec U Nisy

Redakce
Liberec – Nedávno s nimi hrálo béčko, teď stejný úkol čeká také A-tým. Slovan během středy vstoupí do programu MOL Cupu, v rámci druhého kola českého poháru přivítá Zbuzany hrající skupinu B ČFL stejně jako rezerva našeho mužstva. Vzhledem k probíhající údržbě trávníku ve Zbuzanech se bude po dohodě obou klubů hrát na stadionu U Nisy, s výkopem v 18:30.

Los druhého kola českého poháru přisoudil našemu mužstvu soupeře z třetí nejvyšší soutěže. Zbuzany, které leží na západ od Prahy ve Středočeském kraji, bojují – stejně jako liberecký B-tým – ve skupině B ČFL. Ve vzájemném souboji dokázaly porazit rezervu Slovanu 1:0, teď budou čelit ligovému kádru.

FK Zbuzany 1953

Zbuzany vlétly do nové sezony ČFL na výbornou. Tradiční účastník bojů o přední příčky tabulky třetí ligy dosud neprohrál. Na startu soutěže ze čtyř kol vybojoval osm bodů za dvě výhry a stejný počet remíz, patří mu průběžná čtvrtá pozice v tabulce.

Soupeř naposledy remizoval s Bohemians B 1:1, stejný výsledek uhrál také proti Zápám kolo předtím. Přehrát dokázal Slovan B a Živanice. Zbuzany začínaly v MOL Cupu prvním kolem proti Libčanům, kvalifikovaly se vysokou výhrou 4:1. Jde o jejich první postup do této fáze soutěže v historii, naposledy padly s Olympií Březová už v prvním kole 2:3.

Utkání 2. kola MOL Cup proti třetiligovému týmu FK Zbuzany 1953 se po dohodě obou klubů má hrát ve středu v Liberci....

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pondělí 23. srpna 2021

FC Slovan Liberec

Naše mužstvo se minulý rok prodralo do čtvrtfinále, kde padlo s Viktorií Plzeň, rozhodl jediný gól po chybě Filipa Nguyena v závěru duelu. O rok dřív hrál Slovan finále, těsně nestačil na pražskou Spartu. Teď vstoupí parta kouče Pavla Hoftycha do domácí pohárové soutěže po nevyvedeném startu ligové sezony, tým tak bude potřebovat vaši podporu.

Úvodní hvizd zazní ve středu v 18:30 na hlavním stadionu U Nisy. Otevřen bude pouze hlavní vchod na stadion a přístupné budou Hlavní a Východní tribuna (jen sektor vlajkonošů). Permanentkáři samozřejmě za vstup platit nemusí a prokáží se svou permanentní vstupenkou. Vstupenky pro ostatní fanoušky v ceně 50 Kč budou v prodeji před zápasem na hlavní pokladně. Děti do 18 let budou mít ve středu vstup zdarma! I pro utkání MOL Cupu platí stejná pravidla ohledně prokazování bezinfekčnosti jako při ligových duelech. Zájemci o antigenní test se mohou nechat otestovat i u recepce stadionu v den zápasu od 16 hodin.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pavlů innovation Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
Náš region Radio Blaník Liberec