FC Slovan Liberec | Třetí liga pokračuje, béčko v neděli hostí Teplice B
Menu Další Zavřít Zavřít
15.04.2022

Třetí liga pokračuje, béčko v neděli hostí Teplice B

Ondřej Marko
Liberec - V rámci 21. kola České fotbalové ligy v neděli hostíme rezervu Teplic. Slovan B v posledním utkání nenavázal na výhru v Podještědském derby (2:1) a Mladé Boleslavi, posilněnou o hráče z A-týmu, podlehl 0:2. Podaří se naším mladíkům Teplice porazit? Utkání se hraje v neděli od 10:15.

FK Teplice B

Teplice mají v poslední době velmi solidní formu, z posledních pěti duelů prohrály pouze jediný. Jednalo se o zápas s Přepeřemi, ve kterém padly 1:2. Od té doby porazily Hradec Králové (1:0), Chlumec nad Cidlinou (4:0), remizovaly s Ústí nad Orlicí (0:0) a zvítězily nad Velvary (3:1).

V tabulce se nachází v úplném středu, a to na osmé pozici. Nejblíže pod sebou mají Živanice a Bohemians B, na které mají náskok jednoho, respektive dvou bodů. Naopak nad nimi se nalézají Velvary a Hradec Králové, na něž jim chybějí pouhé dva body.

Naposledy jsme se spolu utkali v rámci šestého kola v loňském září. Oba celky byly tehdy posíleny o hráče A-týmu, přičemž předvedly atraktivní fotbal s velkým počtem šancí. Na každé straně se také kopala penalta. Naše dvě branky vstřelil Matoušek, za Teplice se trefil Vobecký a Hasil.

FC Slovan Liberec B

Slovan odehrál naposledy divácky velmi zajímavé utkání. Venku proti Mladé Boleslavi totiž bylo k vidění mnoho šancí, přičemž oba brankáři předvedli náročné zákroky. Nakonec však byli šťastnější domácí, protože ze své převahy vyválčili dvě branky. Prohráli jsme tedy 0:2.

„Soupeř potřeboval nutně vyhrát, a proto svoji sestavu řádně posílil hráči z A-týmu. To se projevilo na jeho velice kvalitní hře během celého utkání. V prvním poločase na nás protihráči nastoupili a byli ve všech parametrech lepší a jasně dominovali, z čehož vyplynuly dvě obdržené branky. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale domácí spíš hlídali svůj dvougólový náskok. V celém utkání nás nepustili do vyložené šance, a proto zaslouženě zvítězili,“ okomentoval utkání trenér B-týmu Petr Myslivec.

Náš tým se v ČFL B aktuálně nachází na 14. příčce s 22 body. Na poslední Ústí nad Orlicí máme náskok sedmi bodů, na předposlední Pardubice jeden bod. Nejblíže nám je Mladá Boleslav a Chlumec nad Cidlinou, ty mají náskok pouhý bod.

Utkání má výkop naplánovaný na nedělních 10:15 na Městském stadionu v Liberci. Přijďte se tam naladit na odpolední zápas A-týmu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SMC Geoprint
Mediální partneři
Rengl Hattrick