FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Pardubice 4:0
Menu Další Zavřít Zavřít
02.09.2023

Ženy si připisují další výhru, Pardubice porazily 4:0

Šimon Knopp
Liberec - Fotbalistky Slovanu nastoupily ve třetím kole proti Pardubicím. Na stadionu v Hrádku nad Nisou dokázaly rychle otevřít gólový účet a následně ve druhé půli potvrdit roli favorita a přidat další tři branky. V součtu to znamenalo, že liberecké hráčky porazily Pardubice 4:0.
3.kolo, sobota 2.9.2023, 15:30, Hrádek n/Nisou
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
4:0
(1:0)
FK PardubiceFK Pardubice
FC Slovan Liberec:

Pižlová (C) - Ducháčková, Švíbková (69. Brázdová), Sováková, Huvarová - Hlouchová (69. Buryánová), Tenkrátová, Goretkiová, Harvilová (61. Černá V.) - Černá T., Dinh Thanhová (61. Šušolová)

FK Pardubice:

Krejčí - Mrázková, Holcová, Kupková (C), Pražienková (46. Potůčková), Janíková (61. Burešová), Neradová (46. Ninczová), Solničková, Hýlová (75. Kružíková), Hrobská (75. Němcová), Fialová

Branky: 5. a 48. Hlouchová, 55. Dinh Thanhová, 68. Švíbková

Žluté karty: 62. Ninczová

Rozhodčí: Pachtová M. – Špindlerová Z., Kánská B.


Diváci: 508

Reportáž

Slovan navázal na předchozí utkání s Brnem a i tentokrát na svého soupeře nastoupil od prvních minut aktivně. První branka přišla již v páté minutě, a to z kopačky Radky Hlouchové. V následujících čtyřiceti minutách další gól nepadl a přibližně 500 fanoušků, kteří přišli podpořit domácí hráčky, muselo čekat až do druhé půle.

Po návratu ze šaten nenechaly fotbalistky Liberce nic náhodě a ve 48. minutě svému soupeři odskočily na rozdíl dvou branek. Druhou trefu utkání přidala Radka Hlouchová. O sedm minut později na ní navázala Kim Dinh Thanhová a rozdíl ve skóre byl již o tři branky. Na konečných 4:0 upravila v 68. minutě Andrea Švíbková.

Liberecké fotbalistky tak zvládly již druhé utkání po sobě s plným bodovým ziskem a v tabulce jim patří třetí příčka se šesti body.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Jaroslav Dittrich (asistent trenéra FC Slovan Liberec ženy): „V tomto utkání jsme chtěli dát prostor dalším hráčkám, které neměly takové herní vytížení. Vyzkoušeli jsme si i jiné rozestavení, tak abychom soupeře zatlačili, nenechali hrát a dostali ho pod tlak. A za další abychom měli herní varianty směrem k dalším zápasům. Do utkání jsme vstoupili aktivně, což vyústilo ve vedoucí branku. Po zbytek poločasu jsme měli herní převahu, hodně standardních situací, ale bez góloveho efektu. Chyběl nám větší důraz ve vápně. Ve druhém poločase se nám podařilo gólově prosadit a zápas jsme víceméně kontrolovali. Konec zápasu už nebyl v takovém tempu jak bychom si představovali, což by se nemělo stávat. Nicméně nula vzadu a čtyři vstřelené branky jsou pozitivní. Myslím, že výsledek i předvedená hra odpovídá průběhu utkání. “


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
RR group service s.r.o Knorr-Bremse
Mediální partneři
Náš region Hitrádio Contact