FC Slovan Liberec | Ženy v neděli ve Varnsdorfu přivítají fotbalistky z Brna
Menu Další Zavřít Zavřít
31.10.2023

Ženy v neděli ve Varnsdorfu přivítají fotbalistky z Brna

Šimon Knopp
Liberec - Po reprezentační přestávce žen se liberecké fotbalistky představí v devátém kole nejvyšší české soutěže proti Lokomotivě Brno. Hrát se bude v neděli od 14:30 hodin, a to na hlavním stadionu ve Varnsdorfu. V případě nepříznivého počasí se utkání odehraje na umělé trávě v témže areálu.

Lokomotiva Brno H.H.

Brněnské fotbalistky drží po osmi odehraných kolech zatím šesté místo v tabulce se šesti body. Se soupeři si dokázaly poradit ve dvou zápasech, a to sice proti Pardubicím (3:2) a Baníku, který ve venkovním prostředí porazily 1:0.

V posledním ligovém kole se svěřenkyně trenéra Zrzavého představily na půdě Slovácka a na svého soupeře nestačily. Rozhodnuto bylo již v prvním poločasu, kdy Brňanky odcházely do kabin za stavu 0:3. Ve druhé půli podaly lepší výkon a inkasovaly pouze jednou, což znamenalo konečný výsledek 0:4.

Nejlepší střelkyní Brna je se dvěma brankami teprve osmnáctiletá Monika Hlaváčová. Po jedné trefě přidala Lucie Lišková a Veronika Sladká.

FC Slovan Liberec

Hráčky Liberce drží v tabulce čtvrtou příčku a aktuálně ztrácejí na třetí Slovácko tři body. V minulém kole se Slovaňačky představily na hřišti Sparty, kde dokázaly využít nepříznivého rozpoložení soupeře a zaskočit ho. Díky bezbrankové remíze si odvezly z Prahy cenný bod.

Při posledním vzájemném utkání mezi Libercem a Brnem se z výhry radoval náš celek. Liberecké hráčky předvedly velmi povedený výkon a soupeře porazily jednoznačně 5:0. Dvakrát se trefila Dinh Thanhová a po jedné brance přidaly rovněž Hlouchová, Šušolová a Harvilová.

Pokud nechcete přijít o utkání žen proti Brnu, přijďte je podpořit na stadion ve Varnsdorfu, a to v neděli od 14:30 hodin! Permanentkáři mají vstup zdarma.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport La Piazza
Mediální partneři
Rengl Liberecká drbna