FC Slovan Liberec | Dárky pro permanentkáře se budou vydávat i při zápase proti Plzni!
Menu Další Zavřít Zavřít
22.08.2022

Dárky pro permanentkáře se budou vydávat i při zápase proti Plzni!

marketing
Liberec (aktualizováno) – Před domácím zápasem proti Českým Budějovicím začal výdej avizovaných dárků pro permanentkáře. Stejným způsobem bude výdej pokračovat i při příštím domácím zápase proti Plzni, který je na programu v sobotu 3. září od 16:00. Ještě jednou děkujeme všem, kdo jste podpořili náš klub nákupem permanentní vstupenky. Velmi si toho vážíme!

Následující informace jsou určeny všem fanouškům, kteří si zakoupili (v online prodeji nebo na pokladnách) permanentní vstupenku na sezonu 2022/2023. Pokud jste si ji objednali a ještě nevyzvedli, tak pro vás bude nová kartička s výročním motivem 30-20-10 připravena na pokladně číslo 5.

POZOR: Neplatí pro ty, kdo mají partnerskou (či obdobnou) permanentku, kterou dostali zdarma! Stejně tak neplatí pro rodiče dětí z akademie, kteří dostali zvýhodněné permanentky.

Pokud jste dosud váhali nebo jste na nákup permanentky v době dovolených zapomněli, máme dobrou zprávu: permanentní vstupenky jsou stále v prodeji, a to jak v pracovní dny v provozní době fanshopu (9:30-12:00 a 13:00-17:00), tak online na portálu https://www.ticketlive.cz/. Po nákupu bude i na vás čekat zajímavý dárek!

VÝDEJ DÁRKŮ

Kromě hlavního dárku, kterým je speciální šála pro permanentkáře (pokud jste si permanentku objednali do 17. června, budete na dárku mít i vlastní jméno), si budete moct vybrat i poukaz na nástěnný nebo stolní kalendář. Pokud budete mít zájem, můžete navíc dostat i nový týmový plakát a poukaz na 20% slevu na zboží Nike v partnerském e-shopu https://11teamsports.cz/.

Dárky dostanete po předložení vaší permanentní vstupenky a z organizačních důvodů vás poprosíme o podepsání protokolu o převzetí.

Vzhledem k množství vydávaných dárků vás prosíme, abyste na zápas přišli s předstihem, abyste se vyhnuli zbytečným frontám. Budou pro vás připravena dvě výdejní místa rozdělená podle tribun:

SEVERNÍ TRIBUNA A KOTEL

Pro permanentkáře ze Severní tribuny a ze sektoru domácích vlajkonošů (Východní tribuna, sektor C) bude už od 14:00 k dispozici výdejní stánek před stadionem, konkrétně v prostoru mezi recepcí a vchodem do kotle.

HLAVNÍ A VÝCHODNÍ TRIBUNA

Pro permanentkáře z Hlavní a Východní tribuny (mimo kotel) bude od 15:00 (tedy hned po otevření stadionu) k dispozici výdejní stánek uvnitř stadionu, konkrétně pod dětským koutkem.

VÝDEJ MIMO ZÁPASY

Pokud jste si svůj dárek ještě nevyzvedli a na domácí utkání proti Plzni se nedostanete, můžete nám napsat na mail eshop@fcslovanliberec.cz. V příloze e-mailu prosím pošlete fotografii zadní strany své permanentky (nebo z ní opište všechny údaje). My vám pak pošleme zprávu, až budou vaše dárky připravené a kdy si je budete moct vyzvednout na stadionu U Nisy.

Bez předchozí domluvy prosím na stadion nechoďte, šály jsou uložené v externím skladu a jejich okamžitý výdej není z organizačních důvodů možný.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Knorr-Bremse Speditrans
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec