FC Slovan Liberec | Béčko uzavře podzimní část sezony venkovním zápasem v Teplicích
Menu Další Zavřít Zavřít
09.11.2023

Béčko uzavře podzimní část sezony venkovním zápasem v Teplicích

Ondřej Marko
Liberec - Náš rezervní tým čeká závěrečné, patnácté, podzimní kolo České fotbalové ligy. Na konec čeká na svěřence trenéra Haranta poslední tým soutěže - Teplice B. Béčko si může v nabitém středu tabulky před zimní přestávkou polepšit. Jak s výzvou naloží? Duel se odehraje v neděli od 11 hodin.

FC Slovan Liberec - sedm zápasů bez prohry

Minulé soutěžní kolo ČFL skončilo téměř kompletně remízově, z osmi odehraných duelů jich šest nepoznalo vítěze. Výjimkou nebylo ani naše béčko, které získalo bod za remízu 1:1 v domácím duelu s Českou Lípou. Soupeř dokonce od 33. minuty vedl, za vyrovnávací brankou stál v druhé půli hrající asistent Vojtěch Hadaščok.

A jak ohodnotil zápas trenér Jakub Harant? „Paradoxně jsem spíše spokojený s výkonem v první půli, i když jsme ji prohráli. Měli jsme výborný pohyb a kvalitu na míči. Škoda, že ze spousty centrů do vápna máme minimum střel. Jsem rád, že jsme ve druhém poločase alespoň vyrovnali. Nejsme spokojeni s výsledkem zápasu, chtěli jsme dnes vyhrát.”

Mladíci tak zůstali na svém předchozím postavení v tabulce, tedy na deváté pozici s 18 body. Téměř všichni tabulkoví sousedé v uplynulém kole rovněž remizovali, situace je tím pádem téměř shodná s minulým týdnem. Na šesté místo ztrácíme tři body, od sestupové příčky nás dělí deset bodů. Soutěž stále vedou Velvary.

Nejlepší střelci B-týmu

Olaf Kok – 4
Filip Horský - 3 
Chidera Okoh, Jan Málek – 2
Matyáš Bartoš, Jindřich Machotka, Jakub Winkler, Tadeáš Šolc, Tomáš Polyák, Ondřej Lehoczki, Jakub Hudák, Andrij Juzvak, Vojtěch Hadaščok – všichni 1

FK Teplice - 8 bodů a poslední místo

Rezerva Teplic za sebou nemá příliš úspěšnou podzimní část soutěže. Ze 14 duelů získala pouhých osm bodů, z toho šest v posledních čtyřech utkáních. Forma teplických je poslední dobou doslova nahoru dolů - prohra s Živanicemi, výhra nad Baníkem Most-Souš, prohra s Jabloncem, výhra nad Mladou Boleslaví a naposledy prohra s Hradcem Králové.

Mužstvo z Ústeckého kraje tak jednoznačně okupuje poslední pozici. Nejblíže na dohled má Pardubice (12 bodů) a následně Hradec Králové, Přepeře a Živanice (shodně po 13 bodech).

Poslední podzimní zápas Béčko odehraje již tuto neděli od 11:00 na umělé trávě Na Stínadlech.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Star taxi Pulsklima
Mediální partneři
Beat radio Radio Blaník Liberec