FC Slovan Liberec | Permanentky na jarní část sezony jsou v prodeji už nyní!
Menu Další Zavřít Zavřít
14.11.2022

Permanentky na jarní část sezony jsou v prodeji už nyní!

marketing
Liberec - Máme pro vás tip na vánoční dárek pro fanoušky Slovanu. Permanentky na jarní část sezony jsou v prodeji za zvýhodněné ceny už nyní a budou platit již na listopadový pohárový duel proti Sigmě Olomouc. Navíc dostanete jako dárek speciální šálu i vybraný kalendář!

AKTUÁLNÍ CENY

  • Severní a Hlavní tribuna: 1200 Kč
  • Východní tribuna: 1000 Kč
  • Fanclub a senioři: 700 Kč

ONLINE REZERVACE

Nejpohodlnější způsob je online rezervace a vyzvednutí při pohárovém duelu proti Sigmě. Na tento zápas pro vás připravíme permanentky objednané nejpozději ve čtvrtek 24. listopadu do 12:00. Stačí kliknout na logo TICKETLIVE níže, vybrat si místo a zaplatit. To vše z pohodlí domova.

Online prodej vstupenek

FANSHOP

Permanentky lze zakoupit i osobně v otvírací době našeho fanshopu, tedy v pracovní dny mezi 9:30 - 12:00 a 13:00 - 17:00. V den utkání prodej permanentek z organizačních důvodů není možný ani ve Fanshopu, ani na pokladnách. Děkujeme za pochopení!

DÁRKY

Výdej dárků k již dříve zakoupeným permanentkám bude v sobotu 26. listopadu probíhat opět ve stánku pod dětským koutkem mezi Hlavní a Východní tribunou, a to před zápasem i po něm.

Po utkání proti Sigmě bude výdej dárků probíhat už jen následovně: napíšete nám na mail eshop@fcslovanliberec.cz. V příloze e-mailu prosím pošlete fotografii zadní strany své permanentky (nebo z ní opište všechny údaje). My vám pak během několika dnů pošleme zprávu, až budou vaše dárky připravené a kdy si je budete moct vyzvednout na stadionu U Nisy.

Bez předchozí domluvy prosím na stadion nechoďte, šály i kalendáře jsou uložené v externím skladu a jejich okamžitý výdej mimo zápasy není z organizačních důvodů možný.

KALENDÁŘE

Pokud jste si jako permanentkáři už vyzvedli svou šálu, ale ještě jste si nevyzvedli svůj kalendář, můžete voucher, po jehož odevzdání dostanete nástěnný nebo stolní kalendář zdarma, také přinést na zápas proti Olomouci a na hlavní pokladně nebo pod dětským koutkem jej odevzdat a odnést si svůj kalendář. Možné je to však už dříve, a to jak ve fanshopu, tak na recepci stadionu, která je otevřená celodenně. Pro ostatní fanoušky jsou kalendáře v prodeji ve fanshopu i e-shopu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Truhlářstv Hajlek Staco ITADECO
Mediální partneři
rtm plus Náš region