FC Slovan Liberec | Video: Předsezonní tisková konference
Menu Další Zavřít Zavřít
27.07.2022

Video: Předsezonní tisková konference

Tomáš Honzejk
Liberec - Ve středu po třinácté hodině proběhla v tiskovém centru stadionu U Nisy předsezonní tisková konference FC Slovan Liberec za účasti trenéra Luboše Kozla a nově zvoleného kapitána Theodora Gebre Selassieho, kterou jste mohli sledovat živě na našem YouTube kanálu. Její záznam najdete v článku níže.

Na začátku si vzal úvodní slovo tiskový mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský, který oficiálně oznámil příchod Dominika Preislera z Mladé Boleslavi a dotažení hostování tří slávistických hráčů, a to brankáře Jana Stejskala, obránce či záložníka Maksyma Talovjerova a útočníka Micka van Burena. Všichni se k týmu připojili v průběhu letní přípravy.

Poté přišlo na řadu zhodnocení letní přípravy od hlavního trenéra Luboše Kozla: "Já vždy říkám, že jaká byla příprava ukáže až sezona. Za poslední dobu si nepamatuji tak dlouhou přípravu, která trvala sedm týdnů a k tomu ještě čtyři týdny dovolené. Měli jsme tedy plno času na všem pracovat. Ze začátku hlavně na té kondiční části, postupně jsme pak přidávali samozřejmě fotbalovou složku. Odehráli jsme devět přátelských utkání, kde byl dostatečný prostor pro všechny hráče. Jsem rád, že ještě do Rakouska přijeli noví hráči a mužstvo bylo doplněno. Jsou to důležité věci jak pro mě, tak pro kluky a jejich aklimatizaci. V přípravě jsme splnili to, co jsme si předsevzali. Práce se ukáže v sezoně."

Také nový kapitán Theodor Gebre Selassie se vyjádřil k předsezonní přípravě: "Potvrzuji, že příprava byla dlouhá. (úsměv) Jsem rád, že až na pár výjimek jsme přípravu absolvovali ve zdraví a dobře potrénovali. Jak kondičně, tak po herní stránce jsme z mého pohledu pokročili, což ukázaly poslední zápasy. Doufám, že začneme sezonu lépe než v minulém roce."

Další zajímavé informace se dozvíte na videu níže.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Fehrer RR group service s.r.o
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec rtm plus
×
Odehráno v 10:30
SK Sparta Kolín
FC Slovan Liberec B