FC Slovan Liberec | Zápas proti Bohemians ve znamení vlčího máku
Menu Další Zavřít Zavřít
05.11.2021

Zápas proti Bohemians ve znamení vlčího máku

Klub
Liberec - V souvislosti s blížícím se Dnem válečných veteránů (11. listopad) bude sobotní duel proti Bohemians věnován právě této tématice, k níž byl připraven bohatý doprovodný program. Více se dočtete ve článku, kde jsou i informace k aktualizovaným pravidlům prokazování bezinfekčnosti.

Pocta veteránům

  • Výstava: u recepce stadionu bude hodinu před zápasem k vidění speciální výstava věnující se misím Pouštní bouře a Pouštní štít při válce v Perském zálivu v letech 1990-1991.
  • Historické vozy: před recepcí bude k vidění i několik historických vojenských vozů, které si budete moct prohlédnout.
  • Bulletin: tradiční zápasový magazín bude mít speciální obálku a hned čtyři stránky budou věnované tématice válečných veteránů.
  • Vlčí máky: u vchodů na stadion si budete moct vyzvednout vlčí máky a připnout si je na klopu jako výraz podpory jak při zápase, tak na Den válečných veteránů ve čtvrtek 11. listopadu. Více informací najdete na webu vlcimak.cz.
  • Nástup v tričkách: oba týmy budou před utkáním nastupovat ve speciálních tričkách s vlčím mákem, které se budou v příštím týdnu dražit a výtěžek půjde právě na podporu veteránských spolků.

Fanzóna

  • AAA Auto: na umělé trávě tentokrát žádný program nebude, ale před hlavním vchodem bude opět připraven promo stánek našeho generálního partnera.
  • Svijany: partnerem sobotního utkání bude Pivovar Svijany, v jehož stánku vedle recepce stadionu se bude už od 14 hodin čepovat ochutnávkové pivo zdarma (pro prvních 100 dospělých fanoušků).

Bezinfekčnost

  • Nová pravidla: v návaznosti na změnu vládních opatření aktualizovala Ligová fotbalová asociace protokol, který mimo jiné stanovuje podmínky prokazování bezinfekčnosti nutného pro vstup diváků na stadion (zkrácení doby platnosti testů, výjimka pro děti do 12 let) - viz níže.
  • Antigenní testování: kromě dětí do 18 let a rozočkovaných dospělých (po první dávce), kteří mají testy stále hrazené pojišťovnou, za ně ostatní platí cca 200 Kč. Testování přímo u stadionu už nebude k dispozici, ale využít můžete testovací centrum v partnerském Koloseu, kde bude v sobotu otevřeno až do 14:30. Doporučujeme rezervovat si termín zde, ať urychlíte odbavení.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Banua Břízky - Euroseal
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec eFotbal