FC Slovan Liberec | Derby se blíží, pojeďte podpořit hráče Slovanu!
Menu Další Zavřít Zavřít
12.04.2023

Derby se blíží, pojeďte podpořit hráče Slovanu!

Tomáš Čarnogurský
Liberec (aktualizováno) – V pořadí šedesáté prvoligové Podještědské derby se odehraje na jablonecké Střelnici už v sobotu 15. dubna od 16:00. Jako tradičně organizují fanoušci Slovanu společný přesun, tentokrát to bude cesta autobusy od stadionu ke stadionu, tedy od Nisy až na Střelnici! Odpovědi na očekávané dotazy a detailní informace najdete v tomto článku.
Společná cesta na derby
soupeř FK Jablonec (60. Podještědské derby)
soutěž, kolo F:L, 27. kolo
výkop zápasu sobota 15. 4., 16:00
odjezd - Liberec sobota 15. 4., 14:00
cena zájezdu 60 Kč
kontakt fanousci@fcslovanliberec.cz

Proč jet společně?

Společná doprava je nejpohodlnější, ale taky nejbezpečnější varianta pro cestu na derby. Nemusíte řešit jízdní řády ani parkování a vystoupíte rovnou u vchodu na stadion. Navíc si vše můžete užít společně s dalšími fanoušky Slovanu a naladit se tak na samotný zápas.

Proč už tak brzy?

Sraz před čtrnáctou hodinou byl naplánován proto, že tou dobou budou odjíždět na zápas i hráči Slovanu a budete je tak moct ještě před zápasem pozdravit a namotivovat. A čím víc vás při tom bude, tím lépe. Už od 13 hodin bude otevřen sportbar ŽITO před stadionem, kde se budete moct před cestou občerstvit.

Vejdeme se do autobusu?

Byly objednány dva velkokapacitní autobusy, do kterých se vejdou všichni zájemci. A v případě vyššího zájmu mohou být vypraveny i další.

Jak se dostat ke vstupenkám?

Vstupenky do sektoru hostů, ale i na podélnou tribunu B pro ty, kdo nebudou chtít stát a celý zápas fandit, budou v prodeji na pokladnách jabloneckého stadionu v ceně 300 Kč.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Ferona Jizerské pekárny
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Rádio Impuls