FC Slovan Liberec | Informace k prodeji vstupenek na zápas proti Spartě
Menu Další Zavřít Zavřít
27.07.2021

Informace k prodeji vstupenek na zápas proti Spartě

marketing
Liberec - Už v sobotu 31. července od 19:00 čeká naše hráče atraktivní domácí souboj s pražskou Spartou. Přečtěte si prosím pozorně informace k distribuci vstupenek.

Online vstupenky

Jak bylo avizováno už při nedělním domácím duelu proti Slovácku, volný prodej lístků na zápas proti Spartě začne ve středu 28. července, a to primárně prostřednictvím online prodeje na Ticketportalu. Do té doby mají přednostní právo na nákup v online předprodeji pouze naši permanentkáři, kteří tak mohou přikoupit lístky i pro své známé.

Prodej bude probíhat pouze do vyčerpání aktuálně povolené kapacity, která je zatím stanovena na 5000 diváků. Nenechávejte prosím nákup lístků až na den zápasu, protože už může být vyprodáno!

Předprodej na pokladnách

Kromě online prodeje bude probíhat i doplňkový předprodej na hlavní pokladně (nikoliv ve fanshopu!) stadionu U Nisy, a to od středy do pátku mezi 12-17h.

Permanentky

Ve stejných časech bude na hlavní pokladně probíhat i prodej permanentních vstupenek. Ceník a další informace naleznete v sekci Vstupenky. I permanentky si však můžete pořídit online na Ticketportalu.

Vstupenky pro hosty

Na základě aktuálního protokolu LFA můžeme hostujícím fanouškům poskytnout pouze 250 vstupenek do sektoru hostů. Ty budou v prodeji také v online předprodeji. Upozorňujeme, že vstup na ostatní tribuny se symboly hostujícího klubu nebude umožněn (bez nároku na vrácení vstupného) a pro fanoušky Sparty je vyhrazen výhradně sektor hostů.

Bezinfekčnost

Pro vstup na stadion je s ohledem na vládní opatření stále nutné prokázat bezinfekčnost, ale už není nutné vyplňovat vstupní dotazník a postačí pouze prokázat se u vchodu potřebným potvrzením, buďto v písemné podobě, nebo uloženým v mobilu. Detaily najdete v přiložené grafice. S případnými dotazy se můžete obracet na mail fanousci@fcslovanliberec.cz.

Pro antigenní testování doporučujeme partnerské MCU Koloseum poblíž stadionu U Nisy (Gen. Svobody 83), kde bude prodloužena otevírací doba testování i o víkendu. Online rezervace zde.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Avled
Mediální partneři
Hitrádio Contact eFotbal