FC Slovan Liberec | VIDEO: Na každý zápas je potřeba se připravovat stejně, ví Knobloch. Co příprava gólmanů?
Menu Další Zavřít Zavřít
14.10.2021

VIDEO: Na každý zápas je potřeba se připravovat stejně, ví Knobloch. Co příprava gólmanů?

Redakce
Liberec – Reprezentační přestávka končí, Slovan čeká výjezd do Edenu. Už v sobotu od 19:00 se naše mužstvo představí v Praze, kde se střetne s úřadujícím mistrem – Slavií. „Bude to extrémně náročný zápas," uvědomuje si Milan Knobloch, který detailně popsal týmovou i brankářskou přípravu v týdenním mikrocyklu.

Kdy se hráči dívají na video o soupeři? A co příprava brankářů v areálech U Nisy, na Letce a na „Americe“ u Home Credit Areny? Milan Knobloch shrnul režim gólmanů a prozradil i svou spotřebu rukavic, ve speciální reportáži uvidíte zároveň záběry z šatny i tréninkových areálů.

Řeč se ovšem, zcela logicky, stočila také na blížící se utkání se Slavií. „Dobře jsme potrénovali. Byla náročnější cvičení i trocha volna, chystáme se naplno na sobotní zápas. Pracovali jsme snad na všem, na čem pracovat můžeme," usmíval se 29letý brankář.

Tým se sžívá s novým stylem kouče Luboše Kozla, pro gólmany jsou parametry hry odlišné hlavně v rozehrávce. Rozdílná příprava na zápas se Slavií ale nehrozí. „Mám vyzkoušené, že je dobré se připravovat na každý zápas stejně. Víc škody ve finále udělá, když se z nějakého utkání dělá něco víc."

Bude mít Slovan výhodu v rozsáhlé marodce soupeře? „Může to být komplikace pro každým tým. Ale na druhou stranu má Slavia tak kvalitní a široký kádr, že to nemusí být vůbec znát. Myslím, že je jedno, v jakém složení protivník nastoupí. Půjde o extrémně těžký duel," uzavřel Knobloch.

Na kompletní videorozhovor včetně záběrů z šatny i tréninků se můžete podívat níže:


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FITING SERVIS NET-SYSTEM
Mediální partneři
eFotbal Beat radio